HOTEL SIGNINGS | Duidelijkheid in stijl, uw stijl in bewegwijzering

Uw keuze is ons uitgangspunt !


Over smaak valt niet te twisten, maar Hotelsignings heeft door jaren ervaring met honderden klanten die ervaring opgedaan om uw wensen perfect uit te kunnen voeren.

Kijkt u alstublieft eens rond bij onze klanten op deze site om een goede indruk te krijgen van onze professionaliteit en ervaring.

 

 

 

 

 

 

 

 

Verwijsborden of Route Signing
Verwijsborden of route signing zijn er in twee uitvoeringen; verwijsborden geschikt voor wandmontage (eenzijdig beletterd) en borden geschikt voor plafondmontage (eventueel dubbelzijdig beletterd). De verwijsborden zijn leverbaar met standaard maten en materialen. Tevens leveren wij op maat gefabriceerde en ontworpen verwijsborden. Dit omdat u de binnenbewegwijzering aan uw huisstijl wilt koppelen.

Kamerborden
Voor een overzichtelijke en duidelijke bewegwijzering in elk pand leverd Hotelsignings diverse systemen, maar zijn ook in staat om samen met u een geheel eigen systeem te ontwikkelen.Wij meten elke routing op maat. Zo wordt niet alleen het eigen personeel duidelijk waar welke ruimte voor dient, maar ook uw bezoekers.

Raambelettering
De regels ten aanzien van reclame uitingen aan gevels zijn in de tijd steeds stricter geworden. Raambelettering is mede hierdoor een goed alternatief. Het kan dienen als reclame uiting maar tevens ook als blindering om inkijk te voorkomen. Daarnaast is het prijstechnisch voordeliger.

Diversen
Er zijn legio andere vormen van binnenbewegwijzering denkbaar. Pictogrammen vormen een goede aanvulling op verwijsborden en laten aan duidelijkheid niets te wensen over. In vluchtroutebewegwijzering wordt zelfs alleen met pictogrammen gewerkt. Een andere prima uitbreiding van een bewegwijzeringsysteem zijn opwaartse letters (3-D); het creëert variatie en zorgt voor levendige schaduweffecten boven een balie of entree.

Goede signing heeft iets tegenstrijdigs.

Het moet subtiel stijlvol en tegelijk opvallend zijn.

Het moet uw gasten helpen hun weg te vinden, zonder dat zij de hulp van uw personeel hoeven in te roepen.

Zo is goede signing een uiting van service en werkelijke gastvrijheid.

Daar draagt Hotelsignings dan ook graag aan bij.

Ons devies: duidelijkheid in stijl uw stijl.