HOTEL SIGNINGS | Duidelijkheid in stijl, uw stijl in bewegwijzering

Onze klanten

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal klanten die toestemming gaven om hun gekozen ontwerpen als voorbeeld aan u te laten zien.

Okura Hotel

Hotel Okura is een waar begrip in Amsterdam. De overweldigende luxe en grenzeloze service monden uit in een onvergetelijk verblijf en de vele faciliteiten bieden soelaas bij ieder type bezoek. Op enkele minuten loopafstand vindt u het RAI congrescentrum, maar de verbindingen naar het centrum zijn ook erg goed.

Hotel Eden

Het Eden Rembrandt Square Hotel biedt 166 kamers, suites en appartementen allen met airconditioning, gratis internet verbinding, privé badkamer met bad en douche, gratis koffie en thee faciliteiten, een kluisje, minibar en flatscreen TV met video on demand. Wij bieden onze gasten gratis wireless internet aan in de lobby van het hotel. Voor diegene zonder laptop hebben wij ook nog gratis internet terminals in de lobby!

Hotel van Cleve

In het hart van Amsterdam, achter het Koninklijk Paleis op de Dam, vindt u het monumentale pand van Hotel Die Port van Cleve. Een historisch Amsterdams hotel, waarvan de rijke historie en authentieke klassieke elementen u verzekeren van een speciale sfeer. De vele uitzonderlijke culturele en toeristische sites die Amsterdam te bieden heeft liggen slechts op loopafstand van het hotel.
 

Restaurant Vermeer

De schilder Vermeer, zelf herbergier in Delft, had zich in deze tijd zeker thuis gevoeld in Restaurant Vermeer. Tal van 17de - eeuwse ornamenten, zoals schouw en zwart-wit marmeren vloer, geeft dehuidige gast een beeld van het goede leven uit de Gouden Eeuw.
 

Sofitel Hotel Amsterdam

Sofitel Amsterdam the Grand is the epitome of historic elegance and luxury in the heart of Holland’s capital. Our superb downtown location is walking distance of most major landmarks, including the Van Gogh Museum, Royal Palace, Anne Franks House, and the new Hermitage Amsterdam. With 177 stunning rooms, The Grand will include 52 brand new suites following our renovation which is due for completion in August 2010 making it the perfect hotel to host a conference, banquet, or get away from it all.

Goede signing heeft iets tegenstrijdigs.

Het moet subtiel stijlvol en tegelijk opvallend zijn.

Het moet uw gasten helpen hun weg te vinden, zonder dat zij de hulp van uw personeel hoeven in te roepen.

Zo is goede signing een uiting van service en werkelijke gastvrijheid.

Daar draagt Hotelsignings dan ook graag aan bij.

Ons devies: duidelijkheid in stijl uw stijl.